Известие

Collapse
No announcement yet.

Къде ремонтирате вашата алфа 145/6 твин спарк в гр Плевен?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Къде ремонтирате вашата алфа 145/6 твин спарк в гр Плевен?

споделете защото имам нужда от зацепване на ангренажен ремък

Ами върви в Автостил. Те са представители на Фиат, Ланчия и Алфа Ромео за Плевен. Разполагат със модерна и качествена техника и инструменти. Намират се по пътя за Гривица срещу бензиностанция Генимекс. Няма начин да ги пропуснеш има изложени и нови автомобили Фиат. Успех!

Comment

В краен случай иди в ИТАЛБУЛКОМ,но не е за препоръчване/личен опит/,намира се от другата страна на АВТОСТИЛ,но пък в Италбулком е по евтино - за сравнение ти давам пример със съединител и помпа в Итала ми взеха 460 лв. за двете с труд,а в Автостил ми искаха 580 лв.Предценяваи сам.Успех.
      sigpicALFA ROMEO 1.4 BOXER

Comment

blagodarq za informaciqta

Comment

Италбулком са най-големи негодници ! Продават на тройни цени, а са и супер некадърници - едно масло не могат да сменят като хората и то на алфа 146, която е най-масовата в Плевен(сипаха ми с един литър повече, та трябваше да ходя после да ми го изсмукват ...). Нека споделят колегите каде другаде си правят алфите . Ние нашите ги караме в село Ресен до Велико Търново при Краси алфата, понеже в Плевен най-много някой да ги развали ощи повече
          Alfa Romeo GT 1.9 JTD '06

Comment

В Търново- сервиза е Лъки Стар.на италиянките разбират мн.
            alfa romeo 145 1.6

Comment

аз ходя в елмирата като почнат да се почесват голфмаисторчетата!

Comment

Първоначално публикувано от ivaylo_gr Покажи съобщение
                аз ходя в елмирата като почнат да се почесват голфмаисторчетата!
                те що годе биват беше се разкачила няква букса на 146-цата и беше умряла на пътя, та издърпахме я до елмирата и само нещо ръчнаха и я оправиха.
                Alfa Romeo GT 1.9 JTD '06

Comment

Working...
                X